“Trust the process, you do not need to know how it works, only that it does.” – Hazel Butterworth

 

Ik adem diep in en uit terwijl ik met mijn laptop op mijn schoot zit, in kleermakerszit, beetje achteroverleunend en met een hart dat overloopt van dankbaarheid.  Dit alles terwijl ik deze blog schrijf.  Hoe mooi kan het toch ook zijn in ons dagdagelijkse leven waarin we zelf de touwtjes in handen hebben hoe we willen werken…  En dat mijn hart nog overloopt en ik me helemaal in mijn kern voel, komt grotendeels door de live integratiesessie Reiki die ik gisteren mocht ervaren.

Toen we startten met het vormen van 1 woord met de intentie van de dag kwam er heel spontaan “magie” in me op.  Want dat is wat ik voel bij Reiki, bij het gebruik ervan, bij het leven volgens de filosofie ervan.  Werken met levensenergie en de kunde deze bewuster te sturen en beheersen, bracht me compleet in mijn kern.  In diezelfde kern voel ik dat ook ik magie ben.  En tenslotte zijn we dat allemaal!  En wie wil er die magie niet in haar leven integreren?

Vanaf het moment dat ik begon toe te geven aan Reiki is mijn proces in een nog snellere vaart gegaan.  En dan gaat het zeker niet (enkel) om het ontvangen van Reiki of het ermee werken voor mezelf en in mijn eigen proces, maar vooral het geven ervan geeft me ontzettend veel voldoening en dat gevoel te mogen werken met magie.  Ik voel me compleet in mijn kracht, heel puur en open bij het mogen toepassen van Reiki op iemand.  Dan leef ik puur vanuit mezelf, vanuit mijn ware en authentieke kern, want dan ben ik op mijn best, werkt mijn intuïtie op zo’n krachtig niveau dat ik alles om mee heen vergeet en enkel aandacht heb voor voelen, zijn, beleven, doorleven, gronden en tegelijk ook zweven; er is enkel ruimte voor deze magie.  Wat ik hierbij voel, kan ik heel moeilijk onder woorden brengen, maar zelfs het geven van Reiki geeft me een gelukzalig gevoel, een vervuld hart, een staat van dankbaarheid en verlichting die ik nooit eerder mocht voelen.  Als dat geen magie is?

Dus ook al behandel ik iemand anders brengt het ook mezelf zoveel.  En dat is net het mooie aan werken met levensenergie.  Ik kan hiermee jou helpen, ondersteunen, verlichten, zaken transformeren, aanvoelen en je adviseren en tegelijk door de stroom van levensenergie volledig door me te laten vloeien, voel ik me opgeladen en verlicht door en met magie.

Dat ik dan gisteren in een hele fijn groep dames, in een prachtige yurt met de begeleiding van een bijzondere ziel mijn eerste integratiedag mocht beleven, stemt mij vandaag nog steeds zo ontzettend dankbaar, maakt mijn hart ontzettend groot en mijn ziel verlicht.  Integratie heet dat dan, weer een diepere laag aangepakt in het proces van helen, groeien, transformeren, flowen, leren, leven, zijn en zoveel meer.  Kijk ik dan al ontzettend uit naar de tweede dag?  Misschien…  Maar voor nu leef ik in het moment, in het magische hier en nu en geniet ik na.  Want:

“Yesterday is history

Tomorrow is mystery

And today is a gift

That’s why we call it the PRESENT

Recommended Articles

X

Je winkelmandje

Winkelmand is leeg

Subtotaal excl BTW
€0.00
Toepassen
0