“You are the only one who gets to decide what you will be remembered for” – Taylor Swift

 

En ja, ik wil herinnerd worden als De Vrouwendoula en niet per se als Mental Health Coach 🙂

 

Al is dat ook wel waar ik als De Vrouwendoula voor sta; voor een coach die je mental health ondersteunt.  Een coach, een therapeut, een persoon waar je bij terecht kan met al je dieptes, hoogtes en laagtes.  De persoon aan wie je onvoorwaardelijk je verhaal kwijt kan, die je zonder oordelen begeleidt naar je dieperliggende waarheden voorbij je ego.  En als je zo iemand zoekt, iemand waarbij je die rust en vertrouwen vindt, ga je allicht op zoek naar een mental coach, een therapeut, een mental health coach , gewoon een coach of hoe het doorgaans ook genoemd wordt.  En toch, toch koos ik voor de naam “De Vrouwendoula”.

 

Daarmee maakte ik allicht marketingtechnisch niet de meest juiste beslissing om me vindbaar te maken, om in Google hoog te scoren als dames die hulp zoeken de term “coach” of “therapeut” intypen.  Maar net daardoor wil ik me ook onderscheiden.  Ik voel me helemaal geen coach of therapeut; ik wil ook helemaal niet in dat vakje geduwd worden.  Vakjes zijn handig en brengen duidelijkheid, maar ik leef liever vakjesoverschrijdend 😉  En daarnaast voel ik me veel meer resoneren met de term “doula”, ook al is deze benaming nog eerder onbekend en als mensen het kennen, denken ze doorgaans enkel aan een zwangerschapscoach…  En dat is helemaal oké, het is allemaal perfect oké.  Want het is niet omdat iets niet reeds bekend is dat het niet bekend kan worden.  Het is niet omdat ik mezelf liever onder een andere noemer schaar, ik daarom geen vrouwen kan aantrekken.  Het gaat er vooral om de juiste dames aan te trekken, de vrouwen die resoneren met mijn energie en met wat ik kan brengen.  Vrouwen die voor diepgang willen gaan op een heel zachte manier op basis van hun eigen behoeftes.

 

De keuze mezelf niet als mental health coach te definiëren was dus zeker een heel bewuste, een heel pure en authentieke beslissing.  Want net dat is waarvoor ik wil staan; leven vanuit je ware kern en doen wat met jou resoneert.  Alles is een keuze en dat begint met hoe je bekend wil zijn, wat je wil uitdragen in de wereld en waarvoor je wil staan.  Vanaf het moment dat je beseft dat alles een keuze is, sta je anders in het leven en kan je elk “moetje” laten varen.  Want wat moet er effectief?

 

Moet ik mezelf dan onder een meer bekende term bekend maken?  Moet ik mezelf meer zichtbaar maken via zoekmachines door te kiezen voor een meer voor de hand liggende naam?  Moet jij voor mij kiezen als Vrouwendoula of liever voor iemand die zich mental health coach noemt?  Alles is een keuze en niets moet 😉

 

In elk geval ben je van harte welkom bij mij als je een mental health coach zoekt.  Als jij die keuze maakt.

 

Wist je trouwens dat ons eerste contact altijd geheel vrijblijvend en gratis is?  Want in dit werk, het energetische en holistische werk, is het van ontzettend groot belang dat we een wederzijdse connectie voelen om zo de diepte in te kunnen gaan.  Dus contacteer me gerust met al je vragen, bedenkingen of interesse.

Recommended Articles

X

Je winkelmandje

Winkelmand is leeg

Subtotaal excl BTW
€0.00
Toepassen
0