“Relax! I have an oil for that”

 

Wie mij al een beetje kent, weet dat ik inderdaad voor alles wel een olietje heb 🙂  Mijn kinderen zeggen intussen zelf al “Laat me raden, met een olietje?” als ik zeg dat ik hun wondje wel zal verzorgen.  Of ze vragen steevast naar hun eigen op maat gemaakte roller als ze het emotioneel wat moeilijk hebben of om te gaan slapen.  Voor alles is er wel een olietje.

Intussen ben ik ruim 10 jaar meer en minder actief bezig met de kracht van etherische oliën in ons dagdagelijkse leven en het is sinds begin 2022 dat het me heel duidelijk werd gemaakt dat deze magie in een flesje echt wel bij mij hoort, bij wie ik ben, bij wat ik uit te dragen heb in de wereld en bij De Vrouwendoula.

Zo zijn de oliën intussen een gouden draad geworden in al mijn werk; of het nu om een vrouwencirkel gaat, een 1 op 1 sessie, Reiki of zelfs tijdens een zwangerschapsbegeleiding, overal gebruik ik de oliën op een intuïtieve manier – met uiteraard ook de nodige achtergrond en kennis – om extra ondersteuning te bieden.  En zo maak ik ook los van deze behandelingen of sessies olie blends en aurasprays op maat.  Voor zowel emotionele als fysieke klachten, om het rustiger te maken in je mind of je net wat meer power te geven waar nodig.  De magie van de oliën is werkelijk onvoorstelbaar en ondoorgrondelijk!

Het is dan ook een beetje als van nature gegroeid dat ik ook een Aromatherapie behandeling in mijn aanbod ben gaan opnemen.  Voor als je een ontspannende en ondersteunende massage wil met de kracht van oliën of een bepaalde klacht of ziekte wil ondersteunen met de magie van Moeder Aarde.  Oliën brengen werkelijk een extra dimensie en hebben een zeer krachtige werking.  Wist je dat deze binnen de 22 seconden in je hersenen zitten, binnen 2 minuten in de bloedbaan terecht komen en binnen 20 minuten elke cel van je lichaam bereiken? Als dat geen ongelofelijke levenskracht is, dan weet ik het ook niet meer!  En daarnaast kan je ook nog eens uitgebreid genieten met je reukorgaan en jezelf volledig laten baden in de geur van de oliën.

Zoals alles bij De Vrouwendoula is ook deze behandeling volledig op maat en uniek, vanuit jouw verhaal, vanuit jouw behoeftes en vanuit waar jij nu staat en waar je naartoe wil.

Heb je graag meer informatie over de mogelijkheden van etherische oliën voor jouw eigen situatie, fysiek en/of mentaal?  Of wil je graag een afspraak plannen?  Stuur me gerust een WhatsApp, een mailtje of bel me even op.

Recommended Articles

X

Je winkelmandje

Winkelmand is leeg

Subtotaal excl BTW
€0.00
Toepassen
0